Vintertræning

Vintertræning i ACK 91

 Nu hvor sommertræningen er ved at gå på hæld, har vi nogle gode tilbud til vintertræning, så du har mulighed for at holde formen frem til næste landevejssæson.

 MTB – træning

Der vil fra ca. medio oktober være MTB – træning hver søndag kl. 9.30. Træningen starter ikke ved klubhuset, men kan f.eks have start ved Vojens Kirke, Aldi i Rødekro eller alle mulige andre steder. Information om hvor der køres sker via sms fra Bent Andersen og lægges ud på vores hjemmeside. Så har du lyst til at deltage i denne træning er det vigtigt at du tilmelder dig sms-kæden hos Bent. Dette gøres ved at sende en sms til ham på 23 25 76 17, så er du sikker på at få besked.

 Turene er tilrettelagt så alle kan være med, både erfarne og nybegyndere. Så hold dig ikke tilbage med at få nogle super sjove timer i skoven.

 Spinning

Fra og med onsdag den 26. oktober 2011, vil Lars Christensen være instruktør på et spinningshold i AUF’s lokaler nede ved motionscenteret ved hallen i Agerskov. Holdet starter et sted mellem kl. 19.00 og 20.00, Lars ligger det endelige starttidspunkt ud på hjemmesiden i god tid inden den 26. oktober 2011.

 Det koster kr. 20,00 pr. gang, du skal selv medbringe cykelsko og du skal huske at skrive dig på listen, som hænger på tavlen i indgangspartiet til hallen da der er begrænset antal cykler til rådighed.

 Timerne er for alle, du er selv herre over belastningsskruen, så har du lyst til at cykle til god musik, få sved på panden og holde din kondition i top, så mød op.

 Home-trainer

Hver tirsdag, torsdag og søndag, fra engang i oktober, er der nogen som træner på klubbens 8 home-trainer. Så har du lyst til at prøve denne form for træning er det en mulighed en af disse dage. Træningen foregår i Cykelskuret. Træningen er uden instruktør men har du ikke prøvet det før, skal du bare rette henvendelse til en fra bestyrelsen. De vil vise dig hvordan en home-trainer virker. Du skal medbringe din egen cykel. Tidspunkter for hvornår der er træning vil blive lagt ud på hjemmesiden medio oktober.

 Vi fra bestyrelsen håber at rigtig mange vil benytte disse tilbud, så vi stadig kan mødes hen over vinteren.

Mange hilsner

Bestyrelsen ACK91