Golanbjergene

Hejsa.

Efter en fin tur sydpaa til Eilat, EinGedi ved Doedehavet er jegf nu vias Jerusalem havnet i kibbutz Gadot. Den ligger meget taet

paa baade Syrien og Libanon, saa den militaere tilstedevaerelse er volsdom baade paa jorden og i luften. Det viser sig at et af medllemmerne i kibbutzen er gift med en dansk pige og at baade manden og den ene soen paa 15 aar er bidt af en gal cykel. Det skal selvfoelgelig udnyttes og vi skulle gerne en af dagene en tur paa racercykel (Giant) i goalhoejderne. Hvordan jeg lige klarer det skal vise sig da bakkerne her er temmeligt voldsomme og temperaturen midt paa dagen ligger paa mellem 40 og 45 graders celcius. Efter turen her i det nordlige tager jeg til Jerusalem et par dage og derfra til kibbutz Netiv Halamed Hei. Der bliver jeg 4 dage inden turen gaar til Tel Aviv og lidt strandliv indenm jeg saetter kursen med Ukraine sidst i juli.\

Fortsat god “sommer”

Erik