Husk tilmelding til Harzen – der er stadig ledige pladser

Går du og overveje om du skal med til Harzen er der stadig ledige pladser, så hold dig ikke tilbage med at tilmelde dig.

Her er lidt praktisk info om turen.

Turen i 2016 bliver arrangeret sammen med Løgumkloster Cykelklub og efter at vi i rigtig mange år har boet og cyklet ud fra Braunlage – har vi valgt at booke værelser på Wolfs Hotel i Clausthal-Zellerfeld, prisen bliver kr. 1.575,00 pr. person i dobbeltværelse for 4 overnatninger fra den 4. maj til 8. maj 2016, 4 x morgenmad og 3 x aftensmad.

Der vil som de andre år blive arrangeret ture for både landevejscykler og MTB.

Mere info om turen følger når vi nærmer os 4. maj.

Turen er for medlemmer og påhæng fra ACK91 og Løgumkloster Cykelklub.

Da vi indtil videre kun har reserveret 10 dobbelt værelser – må I meget gerne melde til hurtigst muligt hvis I ved I vil med. Tilmelding er bindendende og for at blive tilmeldt skal I sende en SMS til Merete på 2065 2795 og indbetale kr. 1.575,00 pr. person til ACK91’s konto i Sydbank reg.nr. 7990 kontonr. 1032312, husk at skrive navn på indbetalingen. Sidste tilmelding 27. marts 2016.

Vil I gerne vide mere eller har spørgsmål til turen er I velkommen til at kontakte en af os.

Vi håber I har lyst til at ta’ med og vi glæder os til at være sammen med jer.

Mange hilsner

ACK’s hyggeudvalg

Merete, Peter, Carla og Linda