MTB løb den 2. oktober i Gram

Jeg har lige sendt en indbydelse ud til vores medlemmer her i Gram, og som aftalt også en indbydelse til jer. Hvis det har jeres interesse, eller nogen i kender, så skal i være så hjertlig velkommen til at deltage. Vi har drøftet lidt, om vi skulle sætte en begrænsning på deltagerantallet, det har vi ikke gjort, men hvis nu der kommer mange fra Agerskov og/eller Toftlund, vil vi da gerne lige have et tip inden, så vi kan forberede det lidt – vi er jo ikke professionelle løbsarrangører!!!!!!

Vi er nogle stykker der har haft stor fornøjelse af at køre Vintercup ( www.vintercup.dk ) de sidste par år, derfor synes vi, at vi vil dele disse cykeloplevelser med dig.

Sæsonstart for MTB er nok ikke endnu, men da tilmeldingen til Vintercup er i begyndelsen af oktober måned, vil vi gerne være lidt på forkant og tilbyde dig at prøve hvordan det opleves at cykle omtalte Vintercup løb. 1½ time på cykel med fuld fart fra post til post – og pist så er tiden gået……

I vores løb kan du deltage på en almindelig cykel eller mountainbike, da turen for en stor del foregår på grusveje, er det ikke en god ide med smalle racerdæk.

Vi har desværre ikke de store præmier til løbet i år, men vi håber at finder lidt inden den 2. oktober!

Vi håber du ved at se indbydelsen bliver fristet til at deltage i løbet den 2. oktober her i Gram – starten går fra Gram Fritidscenter kl. 13.00.

Med venlig hilsen

Erling Jensen og Niels Physant

Indbydelse hentes HER

Tilmelding seddel hentes HER