Toscana

Af Carla i 2004

Fredag den 16. april blev vi 8 fra Agerskov Cykel Klub samlet op af Holger Danske Bustrafik i Kolding og forenet med ca. 50 andre glade bjergryttere.

Snakken gik livligt om forskellige cykeloplevelser, gearing og taktik rundt om i bussen på den lange lange bustur som der dog blev gjort hvad der kunne gøres med forskellige videoer for at forkorte. 

Lørdag morgen ved 8 – 9 tiden ankom vi til Hotel Globe hvor vi skulle bo hele ugen. Et pænt hotel med de faciliteter vi havde brug for, gode værelser masser af god mad og ikke smålige med rødvinen. Da vi var blevet indlogeret og fået lidt indenbords skulle vi på cyklerne, undertegnede var meget forventningsfuld og lidt nervøs for om man nu kunne følge med det hold man havde meldt sig til. 

Da vi står klar der i gården, jeg i korte ærmer, kommer Jens Kasler forbi, Carla op og få mere tøj på, jeg prøvede svagt at protestere men fik kort og bestemt besked på at enten fik jeg mere tøj på eller jeg kunne blive hjemme. Ikke til at diskutere med og han havde jo ret måtte jeg senere erkende. Men da han på et tidspunkt kalder min lille røde PRINCIPIA for en halv mountainbike da syntes jeg godt nok han kom lidt tæt på, hvad bildte manden sig ind, men han trak dog senere udtalelsen tilbage. Back to the mountains ,vi kørte 89 km den første eftermiddag med 4 bjerge, et par af dem som vi også ville møde dagen efter på Granfondo Versilia løbet som var meget fascinerende at være med til.

En tur man varmt kan anbefale..

Læs mere HER Toscana