Harzen i billeder og tekst

Harzen tur 2011
Af Carla og Arne

Igen en rigtig hyggelig tur vejret var usædvanligt smuk.Vi  var ca. 20 som  blev delt op i 3 hold fra morgenstunden men endte med 2 senere på dagen. Begge hold kørte ca. 96 km. Torsdag, undertegnede blev lidt træt på sidste stigning. Men fik mig dog slæbt op ved hjælp af 2 hjælpe ryttere. Aftenen blev brugt til social hygge med hyggelige drillerier og god mad4 friske gutter gik i seng tidlig faktisk allerede kl.22.00 det er hårdt at være i Harzen første gang. Fredag cyklede begge hold til Goslar hvor vi spiste frokost med hold 3 som bestod af Birthe Aase  Elin og Aase ,de var kørt i forvejen og sørget for en god plads i solen på torvet ved kirken rigtig hyggeligt vi nød det skønt tankerne strejfede den barske opstigning på ca. 8 km.Med gennemsnits stigning på 10 % puha men så havde vi også en dejlig nedkørsel helt hjem hvor hold 3 ventede med gode rugbrøds madder og kaffe “ super godt”. Og efter et dejlig bad  mødtes alle nede i byen hvor vi nød en  “ hexen bier” eller to inden aftensmaden. Fredag aften blev også aftenen hvor Lars C. optrådte med sne valsen på harmonika godt gået Lars gad vide hvad han finder på næste år. Arne underholdt også lidt på harmonika som han plejer og der blev fortalt sjove historier og grinet, det var bare superhyggeligt. Jørgens Birthe forelskede sig også i havemandens BMV Capriolet og var ved at få en aftale i stand med ham om en tur som dog ikke blev til noget. Lørdag cyklede nogen op på Brocken mens andre  cyklede en anden lille tur og efter 1 pølse med pommes vendte alle næsen hjemad igen. Det var igen en super tur  Rigtig godt guidede ture af Bent og hans hjælpere. Sådan en lille god og godt planlagt ferie med gode kammerater kan varmt anbefales.

115 billeder fra Harzen 2011

Video fra første dag kan ses HER

Video 2 kan ses HER