Gadeløb

Hermed resultatliste fra gadeløb onsdag den 10. august 2011.

Damer:
1    Lisbeth Pedersen ACK 91
2    Ellen Jacobsen    ACK 91
3    Linda Jepsen        ACK 91

Herrer motion:
1    Jan Andresen    TCM Tønder
2    Steffan Abrahamsen    Rødekro
3    Tobias Risom Rødekro

Herrer licens:
1    Daniel Andersen    Christina Watches
2    Nikolaj Bradner    Team Designer Køkken / Knudsgård
3    Michael Kohberg    Vejen BC

Trods dårligt vejr med regn under alle løbene var der god stemning over hele linien. Der var små tredive deltagere i motionsrækkerne og 21 hos licensrytterne. Der blev kørt rigtig stærkt. Motionisterne kom rundt med 37 i snit og licensrytterne med 43 i snit. I alt godt et par hundrede tilskuere og igen i år god stmening på Engeriis med masser af støtte til rytterne.Ingen styrt, punkteringer eller meget ubehøvlede bilister på ruten.Der var rigtig god service til fotografen på Engeriis. Stor tak herfra

Erik