Test

Hej alle

I efteråret havde vi i klubben besøg af Rune Larsen, som fortalte lidt forskelligt vedr. cykling / træning. Jeg blev testet, og nogle gjorde udtryk for at det ville de også gerne. Rune vil gerne komme i klubben den 16. januar og teste dem der har lyst. Jeg har 2 tilmeldinger – er der flere der har lyst. Læs nedenstående.

Er du interesseret, så lad mig det vide hurtigst muligt. Kan du ikke denne dag, men vil gerne testes på et andet tidspunkt, så lad mig også høre dette. Der skal mindst være 4 tilmeldte for at han kommer herover.

Pris: kr. 1100 (normalpris kr. 1300)

 

Test indeholder følgende:

Måling af vægt og fedt-%

Powertest: 10 sekunders all-out test

Sub-max-test: trappetest med måling af iltoptagelse, puls og arbejdseffekt.

Max-test: 5 min all-out med måling af iltoptagelse (kondital), max-puls og effekt.

Udarbejdelse af arbejdszoner

Gennemgang af testen og forslag til relevante indsats- eller træningsområder.

 

Tilmelding, og vil du vide mere, da ring til mig.

Ellen 30 28 38 10

Post navigation