Kundeaften hos Sportmaster Aabenraa

Mit navn er Søren Hansen og jeg er i færd med at lave min fagprøve. Jeg er ansat, som elev i Sportmaster i Aabenraa og skal derfor lave et arrangement. Jeg har valgt, at skrive om cykling og om det nye Cycling Sport Concept fra Sportmaster.

Jeg har derfor etableret en kundeaften for alle cykelentusiasterne i vort område, som kommer til at foregå d. 26-04-12 kl. 18:00-20:00.

Til denne aften vil der være forskellige aktiviteter (tjek vedlagt flyer). Der vil være konkurrencer, hvor man kan vinde flotte præmier i form af en cykelcomputer fra Garmin, samt vil der være 25% på hele butikken, inkl. al cykeltøj. Alle som møder op til denne aften vil kunne modtage en gratis godtepose, som indeholder diverse lækkerier fra Maxim. Endvidere vil sælgeren fra Astral-Biking møde op og holde et foredrag om cykelbeklædning.

Grunden til, at jeg sender Jer denne mail er, at jeg meget gerne vil invitere Jeres cykelklub til denne helt specielle aften, som sagt foregår d. 26-04-2012 kl. 18:00 – 20:00.

Jeg håber, at du vil dele denne mail med resten af klubben, samt deltage i mit projekt!

Vh
Søren Hansen
Sportmaster Aabenraa