(Speciel ACK91:Grejsdalsløb

Vi var 6 personer: Lars C, Linda, Bjarne, Arne, Ellen og Kjeld der tog til Vejle lørdag morgen den 11.5. (vi var forhindret i at kunne deltage om søndagen)

Vi havde sat mødetidspunkt i Vejle til 8.15.

Vi ventede og ventede og Lars og Linda ankom 8.30 ( Linda var kørt forkert, fik ikke drejet af ved Vejle Syd) selvom hun til daglig kører mange km (hvor svært kan det være).

Lars´s GPS var sat med 200 km strækning for øje, så alt skulle være i den skønneste orden. Men vi blev klogere , jo længere dagen skred frem. Det blæste 15 sek/m, det var kun 9 grader, så det var med lidt blandet fornøjelse vi drog afsted.

Jeg har selv kun tidligere kørt på 145 km ruten, så jeg vidste at de første 20 km var nogenlunde flad strækning. Men, men 200 ruten startede efter 3 km med en stigning på 20% over 1,4 km og kort tid efter den næste stigning kun med 18% over 1,5 km, uha uha. Men vi er jo seje, så det gik frisk videre, men GPS en førte os tilbage til Vejle igen, og sådan forsøgte vi af flere gange at komme på den rigtige stækning, men (hvor svært kan det være). Lars bandede GPS en langt væk og sagde at han aldrig ville køre med den igen.

Vi fortsatte turen ud over Jelling og tilbage til Vejle igen. GPS en blev sat ud af drift for en stund og vi kørte under motorvejen igennem skoven til Bredballe.

GPS en igen igen hvor vi nu kørte modsat tur af ruten, vinden var nu så hård at det med stik sidevind var svært at holde cyklen på vejen, især Arne med hans moderne næsten pladehjul. I Hedensted var der pitstop på en pølsebar.

Herefter gik turen ned over Daugård Strand, god nedkørsel, men en lige så hidsig opkørsel i stik modvind.

Så skulle Munkebjerg bestiges modsat side af Vejle Fjord, her kørte vi ind i den enkelt start der blev afholdt på dagen. Vi fik forbud mod at køre op af Munkebjerg, idet rytterne kom modsat ned fra denne. Men fik lov til at følge ruten med opstigning ved opkørslen før Munkebjerg. Blev fotograferet idet de troede vi deltog i løbet, havde politiregulering m.v. jo vi følte os hjemme.

Efter 135 km sagde jeg tak for idag, det gjorde 3 andre også, kun Lars og Linda fortsatte indtil kl. var 20 for at nå de 200 km.

1850 højdemeter. 55 km modvind, en oplevelse rigere, en punktering, godt humør og ellers hjem til et dejligt bad.

Tak for turen, det var kanon

Hilsen Kjeld