Besøg fra Thailand

Årets kommuneløb fik en meget uventet afslutning. Da jeg kom tilbage fra fotoarbejde på Mandbjerg mødte jeg Bent Frikke og Lars, der var ved at hjælpe en kvindelig cykelrytter med kortlæsning. Hun viste sig at være fra Thailand og hun var på cykeltur i Nordeuropa og Danmark.

Hun blev inviteret med over i klubhuset, hvor ACK var værter ved grillpølser, øl, kaffe og 4 slags kage.

Hun hed Siraphon og var fra Surin i Nordthailand. Hun havde cyklet langtur siden 2010, hvor hun startede med en Coast to Coast i USA – ca. 8000 km. på 3 mdr. Sidenhen havde hun cyklet USA’s østkyst fra syd til nord, USA´s vestkyst fra nord til syd og nu Europa. Hun har planer om at cykle i Sverige og Finland næste år og senere Sydamerika.

For at få råd til de mange måneder på sin cykel har hun solgt bil og hus og når hun er hjemme arbejder hun med 3 jobs 10 dage om ugen.

Inden Siraphon – efter en god pause – satte næsen mod Bjerndrup, hvor hun skulle overnatte i telt, og forhåbentlig se Danmark – Tyskland hos nogle flinke mennesker, fik hun overrakt en ACK trøje af formand Lars, der dermed sikrede at ACK´s farver nu kan ses så langt væk som i Thailand.

Skulle hilse fra den friske pige på 53 og sige at vi var meget velkomne i Thailand, og at hun gerne arrangerede både cykelture og mere turistmæssige ting – hun skulle bare vide besked i god tid.

Erik