Alpetramp- Brobyværk

Lige hjemvendt fra årets sidste løb på midtfyn med 800 højdemeter på 63 km ruten. Jeg sad bagefter (der var suppe med i prisen) og snakkede med nogle der havde deltaget i vores Ravneløb og ønskede at vi brugte samme skiltning hvor der var højde-meter over 6% der skulle passeres, at vi ligeledes havde gule skilte der markerede længden og % stigningen max. på disse stigninger. De mente sågar det kunne trække flere til når vi reklamerede med at disse skiltninger fandt sted. En anden ting er at de markerer sving (alle i højresiden) med gule pile, de er lette at se og meget enkelt at lave.

Det var kun nogle strøtanker, men ellers kan jeg berette om et godt løb her på Fyn men rigtig mange punkteringer på grund af den finregn der faldt og landmænd der havde smølet vejene til nogle steder hvor de kørte majs hjem.

Der var over 1400 cyklister der deltog.

 

Kjeld Jacobsen