Gadeløb 2014

Gadeløb i Agerskov er onsdag den. 6. august 2014

Igen i år arrangerer Agerskov Cykel Klub det traditionsrige gadeløb for motions damer og herrer samt licensryttere, “rigtige cykelrytter”.

Kom og vær med til et spændende cykelløb.
Pris 50,00 kr. incl. pølse og øl el vand
Program: Kl. 18.30 – 19.30 Kommunemesterskab for damer 10 omgange og herrer motion, 15 omgange.

Kl. 19.45 – 20.45: Licensryttere, 20 omgange
Der præmie til 1 – 2  – 3.

Ruten: Der er start og mål ved Brandstationen (den røde firkant), hvor fra der køres mod Sønderbyen, til højre ad Engeris til Tingvejen hvor der drejes til højre mod Elvej og hen til Brandstationen. Af hensyn til rytternes sikkerhed vil hele ruten blive afspærret fra kl. 18.00 til kl. 21.00 ved Hovedgaden, Engeris, Tingvejen, Elvej og Præstegårdsvej. Agerskov Cykel Klub håber på forståelse fra beboerne i området

Benyt lejligheden til at se noget spændende cykelløb. Sæt campingstole og borde ud på fortovet, sid og hyg jer med en god kop kaffe eller en kold øl. Alt støtte fra jer vil være en stor opmuntring til rytterne om, at køre lidt hurtigere end de ellers kan. Der kommer motionsryttere fra Tønder, Bredebro, Skærbæk og sikkert også ryttere fra andre kommuner, og ikke mindst vil der være rigtig mange af de lyserøde fra Agerskov. Der vil være hård konkurrence så kom frem på fortovene for at støtte de lokale.

Post navigation