Holdkørsel i Arrild

Onsdag aften blev årets første af 2 holdkørsler kørt i Arrild.

Det var som sædvanlig Arrild, Toftlund og Agerskov der stillede hold, men også Visby stillede med et hold. Vejret var perfekt, og i alt 16 hold stillede til start. 4 damehold og 12 herrehold af 3 personer på hvert hold. Heraf var ½ delen af holdene fra ACK 91. At ACK 91 sidder på tronen er der ingen tvivl om. De bedste tider præsterede både dame- og ligeledes et herrehold fra ACK 91 Men det er vigtigt at pointere, at bare det at deltage er godt, og så kommer tiden i anden række. Helt fantastisk var det at se Lars Christensen og hans 3 sønner (Magnus, Johannes og Malte) der dannede hold og kørte med et gns. fart på over 31km/timen. Godt kørt. Efter løbet var Arrild vært med kaffe og kage i rigelige mængder. Præmieoverrækkelsen fandt sted, og som sædvanlig er det godt at se at ALLAN beholder hjælmen på også ved kaffebordet, han skulle nødig komme til skade. Der var kun en enkelt punktering og den gik ud over Knud Christensen, ellers ingen uheld. Vejret var perfekt, og vi nåede til Agerskov før det blev mørk.

Tak for turen.
Kjeld Jacobsen

Resultatet kan ses Her